top of page

Group

Public·8 members
Ming Jirawat
Ming Jirawat

Karen Hawkins Viharos Szerelem Pdf 11


Karen Hawkins: Viharos szerelem - A MacLean átok második kötete
Karen Hawkins, az amerikai romantikus regények népszerű szerzője, a MacLean átok sorozatának második részében ismét Skóciába kalauzolja az olvasókat. A Viharos szerelem című könyv a General Press Kiadó gondozásában jelent meg 2011-ben, és a Romantikus Regények sorozat tagja. A könyv 300 oldalon keresztül meséli el Venetia és Gregor, a gyerekkori barátok szerelmének történetét, akik egy váratlan hóvihar miatt egy fogadóban rekednek, és kénytelenek eljátszani, hogy házasok. A könyv PDF formátumban is letölthető [innen].


A történet rövid ismertetője
Venetia Stanhope egy határozott és öntudatos ifjú hölgy, aki segítő szándékkal bármikor szívesen beleavatkozik a körülötte élők életébe. Amikor azonban egy hozományvadász csellel ráveszi, hogy megszökjön vele, nagy bajba kerül, és úgy tűnik, most ő szorul segítségre. Egy váratlan hóvihar miatt egy fedél alá kényszerülnek, kockára téve Venetia jóhírét. A fogadó, ahol megszállnak, időközben megtelik vendégekkel, akik nem hagynák szó nélkül azt, hogy egy ifjú hajadon idegen férfi társaságában utazgat. A szorult helyzetben lévő lány segítségére siet gyerekkori barátja, Gregor MacLean, aki egy ügyes hazugsággal elejét veszi a gyanúsítgatásnak. Ám a valódi kalandok még csak most kezdődnek: a hó miatt még napokra a fogadóban rekednek, összezárva egy úti társasággal. Miközben azon igyekeznek, hogy fenntartsák a látszatot, McLeannek saját viharos természetével is meg kell küzdenie, Venetia pedig rájön, hogy amit Gregor iránt érez, sokkal több egyszerű barátságnál, és hiába próbálja elfojtani az érzéseit.


Download File: https://t.co/F0oJRwNZig


A könyv értékelése
A Viharos szerelem egy könnyed, humoros és aranyos regény, amely a régi barátság és a fellobbanó szerelem közötti konfliktust dolgozza fel. A történet tempója nem egyenletes, néhol túl hosszúra nyúlik a fogadós rész, néhol pedig túl gyorsan zárul le a cselekmény. A karakterek szerethetőek és életszerűek, bár nem túl mélyek vagy komplexek. Venetia egy erős akaratú és jószívű női főszereplő, Gregor pedig egy makacs és szenvedélyes férfi főszereplő. A köztük lévő kémia jól átjön az olvasónak, bár néha nehéz elhinni, hogy korábban sosem merült fel bennük a vágy egymás iránt. A mellékszereplők közül kiemelkedik Venetia nagymamája, aki egy igazi csibész és fondorlatos öregasszony, aki mindent megtesz azért, hogy unokája boldog legyen. A könyv tele van humoros jelenetekkel és párbeszédekkel, amelyek megnevettetik az olvasót. A történelmi hátteret nem kell komolyan venni, mert nem túl pontos vagy hiteles. A könyv inkább egy vidám és szórakoztató olvasmány, amely nem igényel nagy elvárásokat vagy koncentrációt.


A könyv adatai


Eredeti cím


To Scotland, With Love
Eredeti megjelenés éve


2007
Műfaj


történelmi romantikus
Sorozat


MacLean átok 2.
Kiadó


General Press Kiadó
Megjelenés éve


2011
Oldalszám


300
ISBN


9789636433154
Fordító


Balog Edina
A könyv borítója:


![karen hawkins viharos szerelem borító] A könyv PDF formátumban is letölthető [innen].


Források:


[1] Viharos szerelem Karen Hawkins Könyv Moly [2] nicosia P > 58 2022. március 14., 07:39 Karen Hawkins: Viharos szerelem 76% Könnyed, humoros, aranyos. Az írónő cselekményvezetése javult az első kötethez képest, bár még mindig nem egyenletes. A fogadós részek a végtelenbe nyúlnak, a vége pedig túl gyors, meglehetősen összecsapott, pedig bőven lett volna mit kifejteni. Ebben a részben abszolút a humor uralkodik, néhol burleszk szerűen. Érdekes, hogy egy régi barátságra alapoz, miben korábban egyszer sem merült fel a vágy, ami kicsit hiteltelen párfordulást jelent. Venetia és Gregor kettőse működik, de nagy meglepetéseket nem tartogat. A történet sima cselekményvezetésű, különösebb drámák, és fordulatok nélkül ér célba. Venetia nőrokonai viccesek és jópofák, és ez a jellemhumor tartja végig életben a történetet. [3] Karen Hawkins Viharos Szerelem Pdf 11 Peatix [4] Karen Hawkins Viharos Szerelem Pdf 11 excelfun (3)


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page